Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Smoor ginjal (mild gekruide niertjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snijd deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten ui de pepers en snijd deze in ringetjes.
Vermeng het water met de azijn en leg de niertjes hierin.
Laat ze een half uur staan, laat ze uitlekken en snijd ze in dobbelsteentjes.
Fruit de uien aan en voeg de knoflook en pepers toe.
Voeg de rest van de kruiden toe.
Voeg dan zoveel heet water toe, dat de niertjes goed onder staan. Voeg de ketjap toe, doe een deksel op de pan en laat de niertjes gaar worden.
Voeg dan de santen en het citroensap toe en laat het geheel nog 5 minuten doorkoken.
U kunt vlak voor het opdienen de gehakte peterselie toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit smoor ginjal (mild gekruide niertjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven