Allergie informatie: Siciliaanse Caponata
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 aubergine
- zout
- peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 grote ui in ringen gesneden
- 2 rode paprika's in reepjes gesneden
- 2 bleekselderijstengels gesneden
- 1 blik gepelde tomaten
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 1 eetlepel kristalsuiker
- 1 teentje knoflook (geperst)
Meer Recepten
- Siciliaanse gebakken paprika - tomaat
Met paprika, tomaat en ui uit Italie
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - louca - Siciliaanse Salade
Met inktvis, bleekselderij en wortel uit Italie
8 porties - 1 uur en 40 minuten
Salades - dekok - Caponata uit Sicilië
Met aubergine, paprika en olijven uit Italie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Groentegerechten - ajvbruggen - Siciliaanse groentesalade
Met aubergine, bleekselderij en pijnboompitten uit Italie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Siciliaanse pasta met amandelpesto
Met tagliatelle, amandelen en pecorino uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - ploegske
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Siciliaanse caponata
- Allergieen informatie