Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Siciliaanse  groentesalade recept
Siciliaanse  groentesalade recept

Siciliaanse groentesalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
Verhit in de koekenpan de olijfolie. Bak de aubergine in 2 minuten bruin. Voeg de ui, de bleekselderij en de tomaten toe en bak nog 4 minuten.
Schep de tomatenpuree erdoor. Voeg de wijnazijn, de suiker en de kappertjes toe. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de auberginesalade op een schaal en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Bestrooi met de basilicumblaadjes en de pijnboompitten.

Serveersuggesties

Lekker met vis of biefstuk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit siciliaanse groentesalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven