Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Siciliaanse Caponata


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aubergine in de lengte doormidden snijden en met een mes in het midden een klein beetje insnijden.
Strooi zout over de de helften aubergine en wrijf ze lichtjes in.
Dit laten we 30 minuten staan.
De helften aubergine afspoelen en droog deppen met keukenpapier.
Snijd de aubergine in blokjes.

Doe een scheut olijfolie in een pan en zet deze op middelhoog vuur.
Doe de ui, bleekselderij en de paprika in de pan.

Doe na 5 minuten de aubergine, het blik gepelde tomaten, de suiker, de rode wijnazijn en de peper erbij.

1 5 minuten laten sudderen.

Lekker bij de Pollo di Gorgonzola.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit siciliaanse caponata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven