Allergie informatie: Sambal goreng godok (pittig gekruide garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram garnalen
- 2 eetlepel olie
- 0,5 blok santen
- 500 gram boontjes (peultjes of snijbonen)
- 4 groene Spaanse pepers
- 100 gram petehbonen
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 rode, gekookte Spaanse pepers
- 2 schijfjes laos
- 1 theelepel trassie
- zout
- suiker
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng godok (pittig gekruide garnalen)
- Allergieen informatie