Allergie informatie: Rujak Udang Karang (kreeft)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kreeft
- 1 eetlepel azijn
- 3 sjalotten, in schijfjes gesneden
- 2 salambladen
- 1 eetlepel peperkorrels
- 0,5 komkommer
- 1 rode lombok (Spaanse peper)
- 2 eetlepels olie
- 1 limoen (sap)
- suiker
Meer Recepten
- Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Udang Berlado Peteh
Met garnalen, petehbonen en spaanse peper uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Met kreeft, hollandse garnalen, zalm uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Kerst - lekker_koken - Krab in pittige paprikasaus
Met krab, sherry en paprikasaus uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Bijgerechten - Bourgondia - Sambal Goreng Kentang Udang
Met aardappelen, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rujak udang karang (kreeft)
- Allergieen informatie