

Rujak Udang Karang (kreeft)
Ingrediënten
- 1 kreeft
- 1 eetlepel azijn
- 3 sjalotten, in schijfjes gesneden
- 2 salambladen
- 1 eetlepel peperkorrels
- 0,5 komkommer
- 1 rode lombok (spaanse peper)
- 2 eetlepels olie
- 1 limoen (sap)
- suiker
Bereidingswijze
Vervolgens laten afkoelen in het kooknat.
Dan de kreeft in 'schijfjes' snijden en voeg hier de komkommer en de lombok bij.
De olie en het limoensap toevoegen, goed roeren en met suiker op smaak afmaken.
Meer Recepten
- Papaya rujak (pikante papayasalade)4 porties
30 minuten
robancona - Rujak istimewa (salade van tahoe, groenten en fruit met zoet sambalsausje)4 porties
30 minuten
robancona - Rujak rode bes (Sla van rode bessen)4 porties
45 minuten
jaccor
Allergenen Informatie
Voor dit rujak udang karang (kreeft) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Bijgerechten
- Rujak udang karang (kreeft)