Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rujak Udang Karang (kreeft) recept
Rujak Udang Karang (kreeft) recept

Rujak Udang Karang (kreeft)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kreeft gaar in water met het zout, de azijn, de sjalotten, het salamblad en de peper.
Vervolgens laten afkoelen in het kooknat.
Dan de kreeft in 'schijfjes' snijden en voeg hier de komkommer en de lombok bij.
De olie en het limoensap toevoegen, goed roeren en met suiker op smaak afmaken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rujak udang karang (kreeft) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven