Allergie informatie: Pannenkoekjes met lamsgehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 milliliter melk
- 100 milliliter water
- 5 gram verse gist
- 80 gram bloem
- 1 ei
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- zout
- peper
- 250 gram lamsgehakt
- 3 eetlepels olijfolie
- 6 gedroogde abrikozen
- 1 eetlepel rozijnen
- 1 eetlepel ras-el-hanout
- 3 takjes verse koriander
- benodigdheden:
- papieren cakevormpjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pannenkoekjes met lamsgehakt
- Allergieen informatie