Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pannenkoekjes met lamsgehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de melk met het water en los er de gist in op.
Meng de bloem met de melk en het water en roer glad.
Spits het ei.
Roer de eidooier, de olie en een snuifje zout door het beslag.
Klop het eiwit tot sneeuw en spatel het door het deeg.
Laat 1 uur rusten op kamertemperatuur.
Snijd de abrikozen klein.
Spoel en pluk de blaadjes van de koriander.
Bak het gehakt rul in een scheutje olijfolie.
Voeg de abrikozen met de rozijnen bij het vlees.
Kruid met peper, zout en ras el hanout.
Giet er een glas water bij, draai het vuur laag en laat 40 minuten sudderen.
Vet een kleine koekenpan in met olie en bak kleine pannenkoekjes van het beslag.
Leg ze in papieren cakevormpjes en vul ze met het vleesmengsel.
Bestrooi met korianderblaadjes en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoekjes met lamsgehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven