Allergie informatie: Olijventapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram groene olijven zonder pit
- 100 gram blauwe olijven zonder pit
- 10 ansjovisfilets
- 2 tenen knoflook
- 1 deciliter olijfolie
- 20 blaadjes basilicum
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Baguette met olijventapenade
Met baquettes, olijven, tomaten uit Italie
4 porties - 20 minuten
Tapas - bettyvandijk - Olijventapenade
Met olijven, basilicum en gedroogde tomaatjes uit Frankrijk
4 porties - 5 minuten
Hapjes - jookske - Pikante olijventapenade
Met knoflook, groene peper en olijven uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Salade met olijven
Met olijven, komkommer en cherrytomaten uit Italie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - CatelijneE
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Olijventapenade
- Allergieen informatie