Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Baguette met olijventapenade recept
Baguette met olijventapenade recept

Baguette met olijventapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook. Was de tomaat en de peterselie en snijd beide fijn. Hak de olijven, op 2 stuks na, fijn in de keukenmachine. Giet er tijdens het draaien langzaam 6 eetlepels olie bij. Roer de tomaat en de peterselie op 2 theelepels na (als garnering) en de knoflook er door heen. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Snijd de rest van de olijven aan ringen. Rooster het stokbrood in 1-2 eetlepels hete olie goudbruin (laat de schijfjes niet donker worden). Bestrijk het met de olijventapenade. Bestrooi het met de rest van de olijven, tomaten en de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit baguette met olijventapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven