Allergie informatie: Murgh makhani (kip met rode boter)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 stukken kip
- 250 gram boter
- 500 gram tomaten
- 200 gram uien
- 4 eetlepels verse room
- 1 eetlepel chilipoeder
- 3 teentjes knoflook
- 3 kardemompeulen
- 1 stuk gemberwortel (3 cm)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Murgh makhani (kip met rode boter)
- Allergieen informatie