Allergie informatie: Munt-Koriander chutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bosje verse munt
- 1 bosje verse koriander
- 8 teentjes knoflook
- 3 centimeter verse gember
- 2 stuks groene Spaanse peper
- 2 theelepels citroensap
- 1 theelepel suiker
- 0,5 theelepel zout
- snufje versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Basmatirijst
Met basmatirijst en koriande uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533 - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Munt-koriander chutney
- Allergieen informatie