Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn met mangosalade en citroen recept
Tonijn met mangosalade en citroen recept

Tonijn met mangosalade en citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een dressing van de olijfolie, geraspte gember, citroensap, koriander en ingelegde citroen.
Klop dat tot een min of meer grof homogeen mengsel en meng daardoor de stukjes mango en komkommer.
Zet apart weg in de koeling, nadat met zout, zwarte peper en suiker op smaak is gebracht.
Laat dit minstens 30 minuten intrekken.
Verdeel de tonijn zo mogelijk in "balkjes" van 10 cm lang en een doorsnee van 2,5 bij 2,5 cm.
Verdeel de koriander over de "balkjes.
Laat de olie heet worden en schroei hierin de tonijnbalkjes dicht en haal ze er dan meteen weer uit.
Laat de stukjes tonijn goed afkoelen en snijd dan elk balkje in 6 gelijke stukken.
Doe hierover wat zout en flink wat vers gemalen zwarte peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijn met mangosalade en citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven