Allergie informatie: Mexicaanse tortillasalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels limoensap
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 tot 1,5 eetlepel Mexicaanse kruiden
- 1 blik kidneybonen (400 gram), afgespoeld en uitgelekt
- 1 blikje mais
- 1 groene paprika, in dunne reepjes
- 1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
- 1 kleine rode ui, in heel dunne ringen
- 1 zak tortillachips (150 gram), in grove stukken gebroken
Meer Recepten
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi - Mexicaanse witte bonen
Met gehakt, uien en bonen uit Mexico
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - Mvdkous - Mexicaanse kruidenmix
Met gedroogde ui, cayennepeper en oregano uit Mexico
15 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Mexicaanse spies
Met mexicano's, paprika en spiezen uit Mexico
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Mexicaanse BBQ Kip
Met kipfilet, chilisaus en cayennepeper uit Nederland
4 porties - 4 uur en 15 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Mexicaanse tortillasalade
- Allergieen informatie