

Mexicaanse tortillasalade
- Mexico
- Bijgerechten
- 4 portie(s)
- 10 minuten
- 5 minuten
- modebo
Ingrediënten
- 2 eetlepels limoensap
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 tot 1,5 eetlepel Mexicaanse kruiden
- 1 blik kidneybonen (400 gram), afgespoeld en uitgelekt
- 1 blikje mais
- 1 groene paprika, in dunne reepjes
- 1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
- 1 kleine rode ui, in heel dunne ringen
- 1 zak tortillachips (150 gram), in grove stukken gebroken
Bereidingswijze
In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaat en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.
Bereidingswijze:
Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren.
Serveersuggesties
Serveertips:
Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maiskolven.
Meer Recepten
- Mexicaanse rijst2 porties
25 minuten
gb - Taco Salade4 porties
20 minuten
cannet - Mexicaanse aardappelen4 porties
1 uur
timvl
Allergenen Informatie
Voor dit mexicaanse tortillasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Bijgerechten
- Mexicaanse tortillasalade