Allergie informatie: Groenten in bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- Deegbakjes:
- 450 gram bladerdeeg, ontdooid
- 1 losgeklopt ei
- Vulling:
- 225 gram aardappels, in blokjes
- 100 gram jonge aspergepunten
- 2 eetlepels boter
- 1 prei, in ringen
- 2 champignons,in plakjes
- 1 theelepel limoensap
- 1 theelepel verse tijm, fijngehakt
- snufje mosterdpoeder
- peper en zout
Meer Recepten
- Biefstuk met ingepakte groenten
Met biefstukjes, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 35 minuten
BBQ - lucyvader - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Groenten in bladerdeeg
- Allergieen informatie