Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenten in bladerdeeg recept
Groenten in bladerdeeg recept

Groenten in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het bladerdeeg in vier gelijke delen uit op een met bloem bestoven werkblad en vorm er vierkantjes van 13 x 13 centimeter van. Leg ze op een vochtige bakplaat en snijd in het midden kleinere vierkantjes van 6 centimeter uit. Bestrijk ze met ei en bak ze 20 minuten in een op 200 graden C. voorverwarmde oven goudbruin. Begin als het bladerdeeg in de oven staat met de vulling. Kook de aardappels 15 minuten in kokend water en laat ze uitlekken. Blancheer de asperges in 10 minuten gaar. Laat ze uitlekken en houd ze bij de hand. Haal de bladerdeeg vierkantjes uit de oven. Snijd de binnenste vierkantjes voorzichtig los, haal ze eruit en zet ze even weg. Smelt de boter in een pan en bak de prei en champignons 3 minuten. Voeg limoensap, tijm en mosterd toe en roer de aardappels en asperges erdoor. Schep alles in de bladerdeegbakjes, zet de kleine deegvierkantjes erop en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groenten in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven