Allergie informatie: Aardappel gevuld met pittige rundergehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote aardappelen
- 1 theelepel olijfolie
- 250 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 rode Spaanse pepers, gehakt
- 0,5 rode paprika, in stukjes
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2,5 deciliter vleesbouillon
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Aardappel gevuld met pittige rundergehakt
- Allergieen informatie