Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel gevuld met pittige rundergehakt recept
Aardappel gevuld met pittige rundergehakt recept

Aardappel gevuld met pittige rundergehakt


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de schoongeboende aardappelen in ca. 20 min gaar en houd ze warm. Verhit de olijfolie en bak het gehakt rul in ca. 5 min tot het vocht verdampt is. Voeg de ui, paprika, knoflook, rode peper, tomatenpuree en de bouillon toe. Breng al roerend aan de kook, het vuur laag zetten en zonder deksel ca. 20 min. laten sudderen. Versgemalen peper naar smaak toevoegen. De gare aardappelen insnijden, opdrukken en vullen. Garneren met ringetjes rode peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel gevuld met pittige rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappel gevuld met pittige rundergehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe maak je de gehakt pittig?.
    Hmstage gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven