Allergie informatie: Kantonese babi pangang
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram varkensfiletreepjes
- 8 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels tomatenpuree
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel vers gehakte gember
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 ui in blokjes
- 1 grote rode paprika in blokjes
- olijfolie
- sambal oelek
- 1 flesje oud bruin bier
- peper en zout naar smaak
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Kantonese babi pangang
- Allergieen informatie