Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap) recept
Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap) recept

Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snij deze in ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Pers de limoen uit.
Snij het vlees in stukken en kook het met wat zout gaar.
Haal het uit het water, laat het uitlekken en bewaar de bouillon.
Verhit wat olie in een wok en fruit de sjalotjes en knoflook hierin aan.
Voeg de overige kruiden toe behalve de limoen.
Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin.
Voeg nu wat bouillon toe en limoensap.
Laat het geheel circa 30 minuten verder sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven