Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ma´solie

Hier vertellen wij je alles over ma´solie. Het gebruik en handige weetjes en natuurlijk zoals je van ons gewend bent de lekkerste recepten met ma´solie.

Gebruik van ma´solie

Maïsolie is een plantaardige olie die kan worden gebruikt bij de bereiding van gerechten. Er kan in worden gebakken en gefrituurd, maar is ook te gebruiken als basis voor een dressing. Maïsolie wordt ook wel maïskiemolie genoemd, omdat het wordt uit de kiemen van maïskorrels wordt gehaald. De olie is eigenlijk een bijproduct van de productie van zetmeel. Het bestaat voor ongeveer de helft uit meervoudig onverzadigd vet, is geel van kleur en heeft een neutrale smaak waardoor het makkelijk met verschillende ingrediënten combineert. Maïsolie is verkrijgbaar in de (grotere) supermarkt.

 • buiten de koelkast bewarenHoudbaarheid
 • olieSoorten
 • Olien en vettenCategorie
 • In te vriezen

Algemene informatie over

Enkele gebruiksvormen van ma´solie

Klik op de titel om recepten te zoeken met betreffende gebruiksvorm.


Onze laatste recepten met ma´solieInloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven