Deegwaren
Op deze pagina vind u een aantal producten in de categorie deegwaren daarbij kunt u denken aan producten als bladerdeeg, filodeeg, loempiavellen. Van al deze producten kunt u, door op de links onder de inleiding te klikken, meer warenkennis en ingredientinformatie vinden.- Bladerdeeg

Bladerdeeg kan gebruikt worden als basis voor gebak, hartige hapjes of paté. Voor de zoete variaties kun je het deeg bestrijken met ei en suiker en/of kaneel en voor de hartige va… - Filodeeg

Filodeeg kan gevuld worden met hartige ingrediënten zoals bijvoorbeeld kaas of vlees met groenten. Ook kan men er zoete gerechten van maken, zoals toetjes en taarten. Voor zoete g… - Loempiavellen

Loempiavellen zijn gelige, meestal vierkante, deegvellen die worden gebruikt voor het omhulsel van loempia’s. Ze zijn te koop in toko’s en soms in supermarkten. Loempia… - Noodles

Sommige soorten mie, zoals rijstmie en mie gemaakt van mungbonen, moeten voor het koken in water geweekt worden. Droge rijstmie moet voor gebruik zeker enkele minuten tot een half… - Rijstmie

Rijstmie is een type noedel die wordt gemaakt van rijstmeel. De mie die in Nederland meestal wordt gebruikt is gemaakt van tarwemeel. Rijstmie wordt vaak gebruikt in Aziatische soe… - Rijstnoodles

Rijstnoodles hebben over het algemeen een korte bereidingstijd, je hoeft ze vaak maar een, twee of drie tot vijf minuten te koken tot ze zacht zijn. De exacte kooktijd hangt af van… - Spaghetti

Spaghetti is een basis van een hoofdgerecht (of in Italië: ook voorgerecht). Spaghetti geeft tijdens het koken zetmeel af. Dit veroorzaakt het zogenaamde 'plakken'. Het is daarom… - Wonton bladen

Wontonbladen of wontonvellen zijn deegvellen om wontons mee te maken. Wontons zijn pakketjes met een inhoud van vlees of vis, die meestal door een soep (wontonsoep) of saus worden… - Wontonvelletjes

Traditioneel bestaat de vulling uit gehakt varkensvlees of garnalen, fijn gehakte gember en uien, sesamolie en sojasaus. In de Kantonese keuken zullen de wontons voornamelijk gevul… - Wraps

Tortilla’s dienen warm of opgewarmd te worden gegeten. Als ze koud zijn, smaken ze nergens naar en zijn ze rubberachtig van structuur. Tortilla’s worden gebruikt in verschillen…