Gevogelte
Op deze pagina vind u een aantal producten in de categorie gevogelte daarbij kunt u denken aan producten als eendenborstfilet, fazant, foie gras en kippenpoot. Van al deze producten kunt u, door op de links onder de inleiding te klikken, meer warenkennis en ingredientinformatie vinden.
- Eendenborstfilet

Voor twee personen rekent u één eend. De jonge wilde eend is geschikt voor de bereiding in zijn geheel. Eendenborstfilet kan geroosterd, gerookt, gestoofd of gebraden worden. Eende… - Fazant

Fazant (Phasianus colchicus) is een vogel die graag wordt gegeten door wildliefhebbers. Het vlees van wilde fazant is lichtbruin en heeft een fijne, kruidige smaak door de… - Foie gras

Foie gras wordt veel gegeten tijdens de feestdagen. Eendenlever verliest meer vet bij bereiding dan ganzenlever. De smaak van eendenlever is sterker. Ganzenlever wordt hoofdzakelij…
- Kalkoen

Je kunt de kalkoen in zijn geheel braden of in de oven bereiden. Omdat het borstgedeelte snel uitdroogt, kun je het borstvlees larderen. Larderen betekent plakjes spek op of rond h… - Kip

Een hele kip kan op veel manieren bereid worden: aan het spit in de oven, onder de grill, gebakken, gebraden, roosteren, in (een braadzak) de oven, in een braadpan bereid. Je kunt… - Kippenpoot

Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden en wijn, gekookt of gegrild op de barbecue. Was uw handen… - Kwartel

De kwartel wordt in zijn geheel of in parten gebraden. Meestal wordt de kwartel in de pan aangebraden en vervolgens in de oven (met toevoegingen als appel, pruimen, paddenstoelen,…