Allergie informatie: Flan van Sint Jacobsnootjes in een garnaalcoulis
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram Sint-Jacobsnootjes, alleen witte gedeelte
- 200 gram grietfilet
- 2 sjalotten
- 2 eiwitten
- peper
- zout
- cayennepeper
- 200 cc. room
- 3 centiliter noilly prat
- gepelde garnaal
- voor de panade:
- 1 deciliter melk
- 25 gram boter
- 60 gram bloem
- 2 eidooiers
- voor de garnaalsaus:
- 250 gram ongepelde garnalen
- 1/2 ui
- 1 wortel
- 1 selderijstengel
- 1/2 potje tomatenpuree
- 1 liter visfumet
- 100 cc room
- vooe de beurre blanc:
- 150 cc fumet
- 150 cc room
- 50 gram ijskoude verse boter
- peper en zout
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Flan van sint jacobsnootjes in een garnaalcoulis
- Allergieen informatie