Allergie informatie: Asperges met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gerookte zalm
- 2 eetlepels Italiaanse mix (Lidl)
- 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
- asperges (hoeveelheid naar keuze)
- 0,5 citroen, uitgeperst
- 2 eetlepels rucola
- 2 eetlepels bieslook
- 2 eetlepels peterselie
- 10 blaadjes basilicum
- 12 cherrytomaatjes
- Grana Panado of een andere Italiaanse kaas
- 3 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Asperges met zalm
- Allergieen informatie