AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Asperges met zalm

7

Ingrediënten

Bereidingswijze

Asperges met zalm recept Schil de asperges en snijd aan de onderkant het houtachtig uiteinde af. Kook ze in ruim water met wat zout, ca 12,5 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen. Klop ondertussen de dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout. Hak de bieslook, de peterselie en de basilicum fijn. Halveer de tomaten. Verdeel de asperges over de borden. Drapeer de zalm over de asperges. Verdeel hierover de verse kruiden, de dressing, de tomaatjes, de pijnboompitten en de Italiaanse mix. Strooi er tenslotte de geraspte kaas erover.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit asperges met zalm recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /