Asperges met zalm

Asperges met zalm

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd aan de onderkant het houtachtig uiteinde af. Kook ze in ruim water met wat zout, ca 10-15 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen. Klop ondertussen de dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout. Hak de bieslook, de peterselie en de basilicum fijn. Halveer de tomaten. Verdeel de asperges over de borden. Drapeer de zalm over de asperges. Verdeel hierover de verse kruiden, de dressing, de tomaatjes, de pijnboompitten en de Italiaanse mix. Strooi er tenslotte de geraspte kaas erover.
Bron: © via folder

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit asperges met zalm recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter