Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met zalm recept
Asperges met zalm recept

Asperges met zalm


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd aan de onderkant het houtachtig uiteinde af. Kook ze in ruim water met wat zout, ca 12,5 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen. Klop ondertussen de dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout. Hak de bieslook, de peterselie en de basilicum fijn. Halveer de tomaten. Verdeel de asperges over de borden. Drapeer de zalm over de asperges. Verdeel hierover de verse kruiden, de dressing, de tomaatjes, de pijnboompitten en de Italiaanse mix. Strooi er tenslotte de geraspte kaas erover.

Allergenen Informatie

Voor dit asperges met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven