Allergie informatie: Gazpacho (Spaanse tomatensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 komkommer
- 500 gram tomaten, ontveld
- 2 kleine uien, fijngesnipperd
- 1 kleine sinaasappel, geperst
- 200 milliliter tomatensap
- 1 eetlepel rodewijnazijn
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels droge sherry
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 teentje knoflook, geperst
- 4 sneetjes oud witbrood, ontkorst en in kleine blokjes
- 1 groene paprika, in kleine blokjes
- keukenmachine of staafmixer
- enkele afsluitbare bakjes (waarvan 1 met inhoud 1,5 liter)
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Tomatensoep 2
Met ui, gepelde tomaten en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - lucyvader - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Gazpacho (spaanse tomatensoep)
- Allergieen informatie