MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gazpacho (Spaanse tomatensoep)

Gazpacho (Spaanse tomatensoep) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Komkommer schillen en in de lengte doormidden snijden. Met behulp van theelepel zachte zaadkern eruit schrapen (zaadkern wordt niet gebruikt). Komkommer in grove stukken snijden. Tomaten halveren, zaadjes en vocht verwijderen en vruchtvlees tomaat (handvol tomaatblokjes bewaren) bij komkommer doen. Helft van ui door komkommermengsel roeren en geheel in keukenmachine of met staafmixer pureren. Sinaasappel- en tomatensoep met knoflook en zout en peper pittig op smaak brengen en tot gebruik in afsluitbare bak gekoeld bewaren. In koekenpan rest van olie verhitten. Brood hierin goudbruin bakken, halverwege keren en op keukenpapier laten uitlekken. Brood laten afkoelen. Tomatensoep, paprika, rest van ui en broodblokjes in vier afzonderlijke afsluitbare bakjes in koeltas vervoeren. Tomatensoep over vier diepe borden of kommen verdelen. Groenten en broodblokjes toevoegen en soep serveren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gazpacho (spaanse tomatensoep) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /