Allergie informatie: Ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram boter
- 70 gram bloem
- 250 gram vleesbouillon (desnoods van blokje)
- 1 prei
- peterselie
- kipfiletje of draadjesvlees
- Voor garnering: sla, tomaat
- fijn gesneden bieslook
Meer Recepten
- Feestelijk hapje met gerookte zalm
Met mini ragout bakjes, gerookte zalm en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - jolandaknorretje - Ragout
Met champignon cremesoep, kipfilet en champignons uit Nederland
3 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - slimpie - Ragoût van het schaap
Met schapenvlees, aardappelen, ui uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Vlees - hoefblad - Ragout
Met schnitzels varken, oesterzwammen en sherry uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Vlees - Pandaliesje - Broodje croissant gevuld met ragout
Met croissant, champignonragout en roomkaas uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ragout
- Allergieen informatie