AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Ragout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ragout recept Pan op matig vuur de boter verhitten.
De bloem toevoegen en met houten pollepel roeren.
Deze roux apart wegzetten (afkoelen).
Prei fruiten, 200 gram vleesbouillon aan de kook brengen (de overige 50 bewaren voor later als de massa te dik is).
Beetje van de gekookte vleesboullion aan de roux toevoegen, met garde roeren tot dit glad is.
Dan het restant van de warme bouillon toevoegen.
Vlees, prei, peterselie erbij. Het vuur zo afstemmen dat een lichtelijk pruttelen ontstaat, de massa met garde in beweging houden.
Eventueel met de laatste 50 gram bouillon dunner maken (als dit niet toereikend is, wat lauw water gebruiken. )
Afmaken met zout en peper.
Pasteibakje vullen met ragout, flinke hoeveelheid er naast.
Nog een extra draai uit de pepermolen erover, fijn gesneden bieslook erover en het dekseltje erop.
Stukje sla, schijfjes tomaat ernaast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ragout recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /