Ragout

Ragout

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pan op matig vuur de boter verhitten.
De bloem toevoegen en met houten pollepel roeren.
Deze roux apart wegzetten (afkoelen).
Prei fruiten, 200 gram vleesbouillon aan de kook brengen (de overige 50 bewaren voor later als de massa te dik is).
Beetje van de gekookte vleesboullion aan de roux toevoegen, met garde roeren tot dit glad is.
Dan het restant van de warme bouillon toevoegen.
Vlees, prei, peterselie erbij. Het vuur zo afstemmen dat een lichtelijk pruttelen ontstaat, de massa met garde in beweging houden.
Eventueel met de laatste 50 gram bouillon dunner maken (als dit niet toereikend is, wat lauw water gebruiken. )
Afmaken met zout en peper.
Pasteibakje vullen met ragout, flinke hoeveelheid er naast.
Nog een extra draai uit de pepermolen erover, fijn gesneden bieslook erover en het dekseltje erop.
Stukje sla, schijfjes tomaat ernaast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter