Allergie informatie: Gevulde courgette met kippengehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks courgette (lengte 25 cm)
- 400 gram gehakt van kip
- 2 stuks ei
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 0,5 Spaanse peper, in smalle ringetjes
- 5 eetlepels olie
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 2 eetlepels bladpeterselie
- 2 eetlepels ketjap asin
- 2 eetlepels assemwater
- 4 eetlepels broodkruim
- 0,5 theelepel laos
- versgemalen zwarte peper
- selderij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde courgette met kippengehakt
- Allergieen informatie