MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gevulde courgette met kippengehakt

Gevulde courgette met kippengehakt recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de courgettes in de lengte doormidden, verwijder het zaad en snijd het vruchtvlees bijna los van de schil. Bestrooi de snijvlakken met een snufje zout, wrijf er wat olie over en zet ze met het snijvlak naar beneden, met de deksel op de koekenpan gedurende 5 minuten op een laag vuurtje om warm te worden. Klop de eieren los en schenk de helft hiervan over het losgemaakte gehakt. Doe ook de knoflook erbij. Roer pepers, tomatenketchup, selderij en broodkruim door het gehakt en vermeng alles goed. Maak op smaak met soyasaus, peper, assemwater en zout en vul hiernee de courgettehelften. Doe een laagje water in een ovenschaal en leg hierin de courgette. Vermeng de rest van de olie met het resterende ei en schep dit over de courgettes. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 250 graden Celcius en bak de courgette totdat deze gaar en mooi bruin gekleurd is. Garneer met een takje peterselie en serveer bij witte rijst of bahmi.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde courgette met kippengehakt recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /