Recepten van Jaccor uit Indonesie
Recept 41 - 60 van de in totaal 1040 recepten uit Indonesie van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Dengan Barbekyu Panggang Pedis Ikan (geroosterde vis)
Met red snapper, rode lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Aduk Goreng Jamur Dengan boemboe (champignons)
Met champignons, groene lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - jaccor - Digoreng Kacang Hijau (sperziebonen)
Met sperziebonen, bloem en eieren uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - jaccor - Sekali Terik Iga Babi
Met varkensribbetjes, dikke santen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Ajam Sekali Pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)
Met drumsticks, rawits en lomboks uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Bijgerechten - jaccor - Semar Mendem (kalkoenrolletjes in een flensje)
Met kalkoenfilet, ketan kleefrijst en bloem uit Indonesie
10 porties - 1 uur en 45 minuten
Nagerechten - jaccor - Bebek Madera (gefrituurde eend in pittig sausje)
Met eend, bouillon en sambal uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bebek Goreng Lada Hitam (gefrituurde eend in pepersausje)
Met eend, djahe en peper uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Wild - jaccor - Batagor (gefrituurde vispakketjes in satésaus)
Met gerookte makreel, won ton vellen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus)
Met kippenlever, kippenmagen en santen uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Boemboe ( kip bestrooit met laos)
Met kip, daun djeruk purut en laos uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ikan Sebelah Isi (rolletjes van vis en groente met botersausje)
Met scholfilets, wortelen en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Sebelah Isi (rolletjes van kip en groente met pittige botersausje)
Met kipfilet, wortelen en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Balado Dendeng hijau (krokant gebakken rundvlees met sambal)
Met rundvlees, knoflook en groene lombok uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Botok (kruidige gestoomde kip pakketjes)
Met kip, lomboks en bananenbladeren uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Toemis Udang Jengkol Pedis (Geroosterde garnalen in pittige saus)
Met grote garnalen, jenkol jering en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Bakar Lumajang (pittige gekruide kip van de barbecue)
Met kip, limoensap en djahe uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Tempeh Boemboe Bali (gefrituurde tempeh gestoofd in een pittige saus)
Met tempeh, sereh en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vegetarisch - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit indonesie