Recepten van Jaccor uit India
Recept 1 - 20 van de in totaal 248 recepten uit India van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
Mhaans kari (Lamscurry)
Met lamsvlees, ghee en knoflook uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccorSapi curry madras (pittige curry van rundvlees)
Met runderlappen, uien en knoflook uit India
4 porties - 5 uur en 35 minuten
Vlees - jaccorCapik curry madras (pittige curry van lamsvlees)
Met lamsvlees, knoflook en chilipeper uit India
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Vlees - jaccorAjam curry madras (pittige curry van kippenvlees)
Met kip, kokosmelk en chilipeper uit India
4 porties - 3 uur
Gevogelte - jaccorBaingan Bharta (aubergine curry)
Met aubergine, kerriepoeder en magere yoghurt uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccorZalmcurry met peultjes
Met zalmfilet, peultjes en kokosmelk uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccorRundercurry met spinazie
Met runderlappen, spinazie en kokosmelk uit India
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - jaccorKeema kerrie (gekruid gehakt met bonen)
Met rundergehakt, bruine bonen en yoghurt uit India
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccorTama tar Chatni (tomatenchutney)
Met tomaten, chilipoeder en tamarinde extract uit India
4 porties - 40 minuten
Sauzen en marinades - jaccorTama tar Murtha (kip tomaten )
Met kippendijen, komijn en tomaten uit India
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccorLentil Kootu (gekruide groente)
Met linzen, kokosnoot en rode chilipepers uit India
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - jaccorBangan ka Bhurta (aubergineschotel)
Met aubergine, koriander en vleestomaten uit India
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - jaccorGarnalen curry
Met garnalen, kokosmelk en curryblaadjes uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccorDahl (licht gekruide Linzen)
Met gekookte linzen, garam masala en koriander uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccorDahl (gekruide linzen)
Met gekookte linzen, koriander en djinten uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccorPalak panir (spinazie met tofu)
Met spinazie, tofu en knoflook uit India
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - jaccorCurry van rundvlees en snijbonen
Met runderlappen, snijbonen en kerriepoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccorNarial ka halwa (Kokosfondant)
Met melk, kokos en amandelen uit India
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - jaccorKari (rundercurry)
Met runderriblappen, garam masala en kokosmelk uit India
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccorGajjar kheer (Wortelpudding)
Met wortelen, melk en suiker uit India
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit india