Recepten van Jaccor uit Indonesie
Recept 61 - 80 van de in totaal 1040 recepten uit Indonesie van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Saté Bakso (gehakt balletjes op spies)
Met rundergehakt, tapiocameel en ketjap uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Ikan Cabe Hijau (gebakken sardientjes in hete saus)
Met sardientjes vers, tomaten en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé)
Met spareribs, tauge en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cumi Cumi Goreng Panir (gepaneerde inktvisringen)
Met inktvis, panko en eieren uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Gulung Isi Sajoer (hapjes van kipfiletrolletjes met groente)
Met kipfilet, eieren en winterpeen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Hapjes - jaccor - Babi Guling Bali ( scherp gekruid speen varken)
Met speenvarken, knoflook en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - jaccor - Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus)
Met lamsvlees, paprikas en taoco uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Bolu Keju Kentang (cakejes van kaas en aardappel)
Met kaas, aardappelen en eieren uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Snacks - jaccor - Sajoer Papaya (jonge papaya in pittige kokossaus)
Met papaya, santen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Lapis (gekruide runderlappen)
Met runderlappen, ketjap en boemboe recept uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam Tulang Lunak (gekookte licht gekruide kip, gefrituurd)
Met kip, lomboks en frituurolie uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Sambal Teri Jenkin (sambal van zoute vis en petehbonen)
Met ikan teri, petehbonen en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam garam masala ( kip in kerriesaus van hele kip)
Met kip, uien en kerriepoeder uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Bijgerechten - jaccor - Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad)
Met geitenvlees, sjalotten en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor - Ajam Katsu (kipfilet met gember en knoflook)
Met kipfilets, panko japans paneermeel en limoensap uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Goreng Tepung (gebakken kippen pootjes in een beslagje)
Met kippenpootjes, olie en bloem uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn)
Met tonijn blik, rijst en witte kool uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Rijstgerechten - jaccor - Telor Madura (eieren in milde kruidensaus)
Met eieren, uien en gefruite ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Eiergerechten - jaccor - Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)
Met kipfilet, paksoi en rijst uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Karedok (gemengde groente met pindasausje)
Met tauge, komkommer en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit indonesie