Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Ikan Smoor Djawa (pittig gekruide gebakken rode poon)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Vis in blokjes van 5 x 4 cm snijden. 1 theelepel strooien en 1 eetlepel erover druppelen. ± 20 minuten laten intrekken.
    in wok of diepe koekenpan verhitten en vis in gedeelten in ± 2 minuten net gaar bakken.
    op 2 eetlepels na uit de wok schenken.
    en knoflook in goudbruin bakken.
    , ketjap, sambal en een kopje toevoegen en aan de kook brengen.
    Op zacht vuur ± 2 minuten laten koken.
    Stukjes vis in saus leggen en alles nog 3-4 minuten verwarmen.
    Met en op smaak brengen.
    Vis met saus in schaal serveren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Ikan Smoor Djawa (pittig gekruide gebakken rode poon) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Nu al 2 keer klaargemaakt; heerlijk en makkelijk
J. van der Stelr 31 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
57 kcal
2%228 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ikan Smoor Djawa (pittig gekruide gebakken rode poon)
Inhoud
  1. Ikan Smoor Djawa (pittig gekruide gebakken rode poon)
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept (1)
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek