Recepten van Jaccor uit Indonesie
Recept 201 - 220 van de in totaal 1040 recepten uit Indonesie van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Hagape daging (licht gekruid rundvlees)
Met runderlappen, geraspte kokos en laos uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Saté babi banjar (blokjes varkenshaas in een ketjap sausje)
Met varkenshaas, pindas en ketjap uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté ajam wijen (saté in pindasaus met sesamzaad)
Met kipfilet, satesaus en sesamzaadjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté ajam ubud (gekruide kipsaté)
Met kipfilet, ketjap manis en sambal manis uit Indonesie
10 porties - 55 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté ajam bekasi (licht gekruide kipsaté)
Met kipfilet, knoflook en ketjap manis uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté ajam banjar (kip saté met pittige ketjapsaus)
Met kipfilet, ketjap manis en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal segala (zoete sambal oelek)
Met sambal oelek, olie en ui uit Indonesie
10 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal medan (pepersambal)
Met lombok, rawit en tomaat uit Indonesie
10 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal lampung (dunne sambal)
Met lombok, tomaten en knoflook uit Indonesie
10 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal kentang (aardappelsambal)
Met aardappels, bosuitjes en rawits uit Indonesie
10 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal kacang (pindasambal)
Met pindas, knoflook en sjalotjes uit Indonesie
10 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal lobak (sambal van rettichwortel)
Met rettichwortel, ketjap en lombok uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal ketimun tomat (sambal met komkommer en tomaat)
Met vleestomaten, ketjap manis en komkommer uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal ebi (garnalensambal)
Met garnalen, rode ui en daun djerek purut uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal badjak (kruidensambal)
Met gula djawa, lombok en citroen uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes)
Met tahoe, peultjes en tauge uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vegetarisch - jaccor - Toemis labu siam (roerbak van kruidige sjalotjes en mais)
Met labu siam, baby mais en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vegetarisch - jaccor - Toemis cumi hijau(hete groentebouillon met inktvis)
Met inktvis, sperziebonen en groene lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen)
Met garnalen, andijvie en champignons uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vegetarisch - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit indonesie