Babi roedjak (fijn gekruid licht zuur varkensvlees)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Diepe schaal
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in stukken en braad het in de olie aan. 
 Fruit de en de kruiden in wat olie.
 Voeg het toe en sudder het vlees hierin gaar.
 Voeg tot slot de santenmix toe en roer die erdoor.
 Laat het geheel nog ongeveer 20 minuten sudderen.
 Serveer dit gerecht in een diepe schaal.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Babi Pedis Dan Daun Papaya (licht gekruid varkensvlees met gemberwortel)41u Babi Pedis Dan Daun Papaya (licht gekruid varkensvlees met gemberwortel)41u
- 
      
      
      Recept
         Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m
- 
      
      
      Recept
         Babi sajoeran (licht zoet gekruid varkensvlees)42u45m Babi sajoeran (licht zoet gekruid varkensvlees)42u45m
- 
      
      
      Recept
         Tim nyat nyat (mild gekruid varkensvlees)41u Tim nyat nyat (mild gekruid varkensvlees)41u
- 
      
      
      Recept
         Empal daging (licht gekruid rundvlees)42u15m Empal daging (licht gekruid rundvlees)42u15m
- 
      
      
      Recept
         Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)445m Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal manis en trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal manis en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 156 kcal | 7% | 624 kcal | 
| Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |