Kepiting goreng (omelet met krab)
- Herkomst Indonesie
 - Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
 - Kookboek van jaccor
 - Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Hak de zeer fijn.
Kook de kepiting gaar en haal het vlees uit de schalen.
De worden opgeklopt met en ().
De knoflook fruiten in 5 eetlepels olie en voeg er de , de , de , de schoongemaakte kepiting en de opgeklopte aan toe.
Keer dit gerecht met een bakspaan steeds om en om tot het gaar is.
Zorg er voor dat de randen niet aanbranden 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Fu yong hai kepiting (omelet met krab en groente in zoete saus)445m - 
      
      
      Recept
        
        Dadar udang goreng (opgerolde omelet met garnalen)445m - 
      
      
      Recept
        
        Dadar sedip (omelet met champignons, garnalen en selderij)445m - 
      
      
      Recept
        
        Dadar isi (gevulde omelet)440m - 
      
      
      Recept
        
        Pasta-omelet met paprika440m - 
      
      
      Recept
        
        Omelet met kip, prei en aardappelen425m 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - krab is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - zout past niet in een zoutarm dieet.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 283 kcal  | 14% | 1132 kcal | 
| Vetten | 16 g.  | 23% | 64 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 6 g.  | 2% | 24 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |