Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
BLT- sandwich410m
-
Recept
Kip in croissantdeeg440m
-
Recept
Notenbrood met sinaasappelcrème425m
-
Recept
Ui-parmezaandip410m
-
Recept
Aardappelsalade met zure zult440m
-
Recept
Zure haring stokbrood415m
-
Recept
Aardappelsalade31u
-
Recept
Gevulde zure haringrolletjes415m
-
Recept
Aardappelsalade met zure haring410m
-
Recept
Ikan kerrie (scherp gekruiden zure haring)41u10m
-
Recept
Cileupe udeng (licht zure garnalensoep)450m
-
Recept
Steak met knoflook-uien-roomsaus420m
-
Recept
Kerriesaus415m
-
Recept
Kipsalade420m
-
Recept
Aardappelsalade4,945m
-
Recept
Pommes Helene430m
-
Recept
Pastasalade met zalm of tonijn430m
-
Recept
Waldorfsalade435m
-
Recept
Kip selderij salade41u
-
Recept
Rolletjes van maiskipfilet in noilly prat saus41u30m
-
Recept
Paasei42u5m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.