Paasei

Ingrediënten

+ -
print

Voor de witte vulling:

Voor de gele vulling:

Decoratiemateriaal:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Begin met de witte vulling:
  2. Laat de gelantine weken in koud water en klop de voor driekwart op.
  3. Klop de en de samen op.
  4. Roer de dooiers samen met de door de .
  5. Knijp de gelantine uit, smelt ze op het vuur (niet te warm) en roer ze door de .
  6. Let op voor klonters.
  7. Roer er tenslotte de slagroom door.
  8. Voor de gele vulling ga je op precies dezelfde wijze te werk maar je vervangt de door en .
  9. Strijk de halve eivorm in met een dun laagje .
  10. Rol de dun uit en beleg hiermee de vorm.
  11. Strooi eerst flink wat op de vorm.
  12. zo kun je er straks het makkelijk uitkrijgen.
  13. Spuit de witte vulling in de vorm.
  14. Spuit het hele tot aan de rand toe vol,maar laat nog voldoende ruimte open in het midden.
  15. Daar komt de eierdooier.
  16. Laat eventueel een beetje opstijven in de koelkast.
  17. Vul het verder op met de gele vulling.
  18. Laat nu goed opstijven in de koelkast.
  19. Plaats nu enkele kokoskoekjes op een schaal.
  20. Hierop kun je straks het zetten.
  21. Haal het paasei uit de vorm en versier de buitenkant van het .
  22. Met de mocca essence en een penseel kun je de beschilderen.
  23. Werk eventueel verder af met een geel lint.
  24. Schenk hierbij een zoete dessertwijn.
25
25
25

Variaties op Paasei

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Paasei
VariatieAantalGang
PAASEICAKE1Nagerechten
Chocoladetaart met ganache en paaseitjes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • poedersuiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • marsepein kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooiers, eierdooiers, ei
  • boter en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, yoghurt, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • marsepein kan sporen bevatten van noten en Allergie in marsepein
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, room, yoghurt, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker, gelatine, suiker, gelatine, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine en gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
365 kcal
18%1460 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
21 g.
23%84 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paasei