Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Avocado's overlangs doorsnijden en pit met het lemmet van een scherp mes verwijderen.
    Avocado's schillen, het vruchtvlees in een middelgrote schaal doen en met een vork fijnhakken.
    De ui snipperen, de tomaat fijnsnijden en beide vermengen met de fijngehakte koriander.
    Alles, ook de over ingrdiënten, bij de avocado in de schaal doen en dooreen roeren.
    Als dipsaus bij tortilla-chips of als yaco vulling serveren.

    LET OP:
  2. het vruchtvlees van een avocado verkleurt in de openlucht.
    Doe een avocadopit in de dipsaus en dek het af met plasticfolie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Guacamole (dipsaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Dit is tot minimaal 10 weken na bereiding te bewaren.
Stefan Rietdijk 25 juli 2012
Hallo! Lijkt me wel lekker, ga het maken op een Mexicaanse avond, maar weet iemand hoelang je dit kunt bewaren?
Kookgekje 26 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
81 kcal
4%486 kcal
Vetten
5 g.
8%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Guacamole (dipsaus)
  • Home
  • Recept
  • Sauzen en marinades
  • Guacamole (dipsaus)