Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Bonen-tomaten salade415m
-
Recept
Broodje kipfilet425m
-
Recept
Worteltjestaart41u10m
-
Recept
Coole soep440m
-
Recept
Forel-mousse440m
-
Recept
Pannenkoektaart420m
-
Recept
Jamaicaanse spinaziebisque450m
-
Recept
Omelet met broccoli en zalm445m
-
Recept
Tortilla met chorizo420m
-
Recept
Avocado-casinootjes415m
-
Recept
Kaastaart met spek41u
-
Recept
Guacamole saus uit de USA415m
-
Recept
Taco Salade420m
-
Recept
Bosbessentaart445m
-
Recept
Boeuf Stroganoff4,545m
-
Recept
Varkensmedaillons met notenrijst420m
-
Recept
Knoflooksaus extra45m
-
Recept
Fondue-saus415m
-
Recept
Pruisische koolsoep42u
-
Recept
Indiase gehaktballetjes445m
-
Recept
Advocadosalade met een limoendressing425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.