Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Champignon room pasta415u
-
Recept
Aardappel-appelsalade met room410m
-
Recept
Borsjtsj (Russische rodebietensoep)445m
-
Recept
Tortilla met gemengde sla en reepjes casselerrib425m
-
Recept
Mayonaise410m
-
Recept
Duivelse aardappels420m
-
Recept
Komkommerschijven met zalm420m
-
Recept
Vegetarische Hutspot41u
-
Recept
Pasta met spekjes en spinazie425m
-
Recept
Kloosterpot met perzik41u5m
-
Recept
Haringtorentjes415m
-
Recept
Hazelnotencake/brood41u45m
-
Recept
Vuurwerksoep41u5m
-
Recept
Zalm bieslookrol430m
-
Recept
Indische currytaart met kersen430m
-
Recept
Shoarmawrap430m
-
Recept
Pasta met kip, zure room en spinazie520m
-
Recept
Zaterdagavondsalade430m
-
Recept
Joegoslavische stoofpot455m
-
Recept
Cantharellen ragout3,730m
-
Recept
Boerenkipschotel455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.