Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Kippenragout met champignons en prei455m
-
Recept
Perzik-rozemarijnsorbet met ijskoude dessertwijn430m
-
Recept
Marshmallowkoepel420m
-
Recept
Kip met boursin, champignons en tagliatelle435m
-
Recept
Bessen-sinaasappel crème450m
-
Recept
Kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes440m
-
Recept
Kippenbout met Zeeuws spek en geitenkaassaus450m
-
Recept
Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus440m
-
Recept
Gevulde koek430m
-
Recept
Keriekip met bloemkool435m
-
Recept
Zeetong met Oostendse saus430m
-
Recept
Lams ossobucco41u35m
-
Recept
Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd42u
-
Recept
Gestoofde patrijs met zuurkool41u15m
-
Recept
Konijn in pittige morsterdsaus41u
-
Recept
Varkensschnitzels met parmaham en salie420m
-
Recept
Pittig gekruide aardappelparten425m
-
Recept
Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad)41u30m
-
Recept
Pepernotencrumble440m
-
Recept
Champignons in biersaus420m
-
Recept
Geroosterde kipfilet met groente uit de oven (550 kcal)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.