Bessen-sinaasappel crème

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Spoel de muntblaadjes af en dep ze droog.
  2. Kook het water en 4 blaadjes en laat ze even trekken, verwijder de blaadjes
    Roer het hete muntwater, de en de met een staafmixer op de hoogste stand tot een roomwitte schuimige massa.
  3. Roer de kwark en de erdoor.
    Wel de blaadjes volgens aanwijzing verpakking, knijp ze licht uit en los ze op.
  4. Doe wat crème bij de en roer de massa door de crème.
    Maak de schoon, was ze en laat ze uitlekken (de frambozen niet).
    Voeg de en de rest van de muntblaadjes toe zodra de massa dikker wordt.
  5. Klop de en de afzonderlijk van elkaar stijf en schep ze door de massa.
  6. Doe de crème in kleine schaaltjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers en eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bessen-sinaasappel crème heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

De hoeveelheid water staat er niet bij. Is wel van belang denk ik. Hoeveel moet dit zijn?
Ellie 23 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
266 kcal
13%1064 kcal
Vetten
16 g.
22%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bessen-sinaasappel crème