Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Zalmfilet met knoflook-roomsaus440m
-
Recept
Tongrolletjes met krab en groene asperges430m
-
Recept
Preisoep met gerookte zalm41u
-
Recept
Nijlbaars curry450m
-
Recept
Ikan memulungi (balletjes van vis in een sausje)42u
-
Recept
Aspergesoep met zalmballetjes450m
-
Recept
Vissoep445m
-
Recept
Visvariant van de Hollandse snert42u
-
Recept
Hot curry (vis)450m
-
Recept
Inktvis in zwarte bonensaus445m
-
Recept
Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus445m
-
Recept
Risotto met nijlbaars en spinazie445m
-
Recept
Viskoekjes uit de oude doos430m
-
Recept
Gebakken kabeljauwfilet met pittige paprikasaus445m
-
Recept
Visminestrone met tuinkruiden425m
-
Recept
Gerookte makreel met bleekselderij en citroensausje445m
-
Recept
Zeebaars in bananenblad41u55m
-
Recept
Vispannetje met zalm en pangafilet430m
-
Recept
Bebotok Ikan (visballetjes in saus)445m
-
Recept
Toemis Kakap Lada Hitam (vis met ananas en paprika)445m
-
Recept
Vispotje in room-champignonsaus415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.