Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Maak hhet krabvlees in de keukenmachine fijn.
    Meng hier snel het en en en vervolgens de door.
  2. Leg de met de velzijde naar boven op een werkblad en bestrooi ze licht met en .
  3. Leg op iedere tongfilet een lepeltje krabmassa en rol de op.
  4. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast en bewaar ze tot verder bereiding in de koelkast.
  5. Snijd de onderkantjes van de en snijd ze in de lengte met behulp van de dunschiller in repen.

    Laat de tongrolletjes in hete rustig garen in 10-15 minuten.
    Kook de asperge beetgaar in met en breng het op smaak met , en de (ongesmolten) .

    Klop voor de sabayon de eierdooier met de en au bain marie luchtig en gaar.
  6. Neem de kom van het vuur en klop er de gesmolten door.
  7. Breng de sabayon op smaak met en .

    Leg de tongrolletjes en de asperge op de warme borden en schep de sabayon hieromheen.
  8. Garneer de borden met een takje en serveer het gerecht direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit, visbouillon, wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit en eierdooiers
  • visbouillon, klontje boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, klontje boter, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • room, klontje boter, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • krab is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
196 kcal
9%784 kcal
Vetten
29 g.
42%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tongrolletjes met krab en groene asperges
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Tongrolletjes met krab en groene asperges